posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.

Ležaljke i ljuljaške za bebe Akcija
Kategorije
Zdrav zivot

Zdrav život

Masažeri

Masaža

Zdravlje

Medicinska Oprema

Nega tela

Nega tela

Naočare

Naočare i Nakit

sexy_shop

Seksualna pomagala - 18+

 
 
Eliminiše duvanski dim uz miris vazduha kao posle kiše. Preporučuje se u dnevnim i spavaćim sobama, restoranima, kancelarijama, čitaonicama, kompjuterskim i drugim učionicama. Najprodavaniji jonizator - bez reklamacija!!! ...
Jonizator//Ozonizator
8899 dinNašem telu je za odmor potrebno stabilno energetsko polje koje uglavnom nije postignuto. Dimenzije prostirke 200 x 90 cm...
Magnetoterapijska Prostirka 90 x 200 cm
31030 dinUređaj koji će vam pomoći da vratite i sačuvate normalnu cirkulaciju. Jedan tretman dnevno poboljšaće vaš krvotok i pomoći da eliminišete višak tečnosti i umor u listovima i stopalima.
Venio Ultra UM-8000®
990 dinUkoliko je Vaše samopouzdanje poljuljano zbog opuštenog predela vrata i podvaljka, a ne želite da se podvrgavate skupim operacijama, Neckline Slimer će Vam u tome pomoći na potpuno bezbedan način, VEŽBOM !
Podvaljak Eliminator
1299 dinMasažer inovativnog dizajna, napravljen tako da sami možete da dosegnete teže dostupna mesta na telu, kao što su leđa.
Ručni Masažer MSI-5505
2599 dinFir Slim komplet od tri bio-keramička steznika koji oblikuju telo tamo gde je potrebno. Savršena formula koja deluje na telesnu masnoću i čini da izgledaš sjajno. Izubite kilograme u rekordnom vremenu na sasvim prirodan način!
Fir Slim Steznici
4399 dinIstinski prenosiv, džepne veličine, ovaj uređaj će stati u bilo koju ručnu torbu ili aktentašnu. Radi do četiri sata na dve baterije, lek Vam je uvek na dohvat ruke bez obzira kuda idete ili šta radite. Inhalacija je moguća pod različitim uglovima
Omron kompaktni ultrazvučni inhalator
15000 dinPouzdan aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici. Namenjen je kućnoj upotrebi. Ima mogućnost merenja sistoličnog i diastoličnog pritiska, pulsa, datuma i vremena i prikaz 2 x 60 očitavanja. Detektuje aritmiju.
Medisana Merač krvnog pritiska
5460 dinDobar i zdrav san je osnov našeg života. Anatomski jastuk od memorijske pene se prilagođava konturama vašeg vrata i glave što ga čini izuzetno prijatnim za ležanje i odmor.
Jastuk Od Memorijske Pene
2490 dinSada i u svom domu bez brige možete da dišete punim plućima, baš kao da ste na vrhu planine ili u borovoj šumi.Higijenski, jednostavno i potpuno prirodno.
Revitalizator Vazduha
4550 dinDigitalna kućna vaga za precizno merenje telesne težine sa automatskim uključivanjem i isključivanjem. Maksimalna dozvoljena težina za merenje 150kg.
Hama Telesna Vaga
1890 dinEpilator koji je namenjen za svakodnevnu upotrebu. Poseduje 2 brzine rada i masažne kuglice koje umanjuju bol.
Singer Epilator
3190 dinPraktična bežična mašinica za šišanje koja se energijom napaja pomoću ugrađene punjive baterije. Mašinica ima sposobnost da Vas ošiša na dužinu od 3 - 12 mm...
Mašinica za šišanje
2190 dinPegla namenjena svim tipovima kose. Keramički obložene grejne ploče štite kosu od oštećenjaa temperaturu je moguće podešavati, a time i brzinu i kvalitet peglanja.
Singer Pegla Za kosu
2990 dinPrvi make-up korektor sa mineralnim prahom, koji deluje kao tečni puder, puder u prahu i korektor. Sve u jednom! U kompletu dobijate profesionlnu četkicu za puder i maskaru!
Magic Minerals
5499 dinDozator za tablete za 7 dana, 7x4 pregrada koje se mogu vaditi.
Dozator Za Tablete
745 din