posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.
nazad na:  Početak  »  Lepota i zdravlje  »  Dubinski masažeri
Prikazano 1 - 13 od 13 pronađenih
   
sortiraj:
Ukoliko je Vaše samopouzdanje poljuljano zbog opuštenog predela vrata i podvaljka, a ne želite da se podvrgavate skupim operacijama, Neckline Slimer će Vam u tome pomoći na potpuno bezbedan način, VEŽBOM !
Podvaljak Eliminator
1299 din
Kada se ne osećate dobro, priuštite sebi laganu masažu glave sa GENIE masažerom! Već posle pet minuta osetićete kako se vaše raspoloženje menja, jer GENIE pospešuje oslobađanje endorfina i pomaže Vam na potpuno prirodan način!
The Genie Masažer za glavu
590 din
Mini masažer koji funkcioniše po principu vibracije, ima 4 masažne glave i prijatno LED svetlo.
Medisana MMI Masažer
1497 din
Masažna fotelja presvučena crnom veštačkom kožom, sa podesivim funkcijama masiranja. Opustite se i uživajte u kvalitetnoj masaži kada god to poželite.
Fotelja Za Masažu
44990 din
Masažna fotelja presvučena crnom veštačkom kožom, sa multi-podesivim funkcijama masiranja. Opustite se i uživajte u masaži kada god to poželite.
Fotelja Za Masažu
37999 din
Masažno šiacu sedište RBI je moderni, kompaktni i prenosivi električni masažer. Jednostavan i pogodan za kućnu primenu. Masaža je prirodna preventivna terapija, koja ima mnogobrojne pozitivne efekte, zbog poboljšanja ćelijskog metabolizma i relaksacije.
Medisana sedište za šijacu masažu
11899 din
Za negu i masažu svih delova tela jakim pritiskanjem i infra-crvenim zracima ...
Beurer infrared masažer MG-80
6399 din
Moderan, kompaktan, prenosivi ručni masažer sa vibracionom masažom, infracrvenim zračenjem, ili pak kombinacijom + 4 nastavka za masažu ...
Masažer sa infracrvenim svetlom
2899 din
Masažer inovativnog dizajna, napravljen tako da sami možete da dosegnete teže dostupna mesta na telu, kao što su leđa. Ima tri funkcije, i to: samo masaža, samo zagrevanje ili kombinacija - masaža sa zagrevanjem.
Ručni Masažer MSI-5505
2599 din
Probajte najnoviji, najzabavniji i sigurno jedan od najpovoljnijih fitnes rekvizita za skidanje kliograma na lak i zabavan način.Efekat 30.000 dodira prstiju za samo 10 minuta!
Hula Hoop Massage Ring
2199 din
Za masažu i relaksaciju mišića,vratnih i ramenih u svim situacijama,u kancelariji, dugim vožnjama... Izuzetno efikasna i popularna mini spravica.
Mini vibro masažer RX
999 din
Namenjen za vibracionu masažu vitalnih grupa mišića čime se poboljšava cirkulacija, uklanjaju naslage sala i celulita i zatežu mišići.
Vibromasažer
21800 din
MCH je vibracioni masažer koji se postavlja, kao navlaka, na stolicu ili sedište u automobilu. Ima mogućnost izbora tri nivoa intenziteta, 4 zona masaže duž leđa i sedalnog dela, funkciju grejanja i 5 programa masaže.
Medisana MCH Masažno Sedište
6075 din

Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.
Prikazano 1 - 13 od 13 pronađenih
   
sortiraj: