posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.
nazad na:  Početak  »  Lepota i zdravlje  »  Zaštita od štetočina
Prikazano 1 - 24 od 29 pronađenih
  1 | 2  | napred »  
sortiraj:
Ultrazvučni rasterivač krtica, nije štetan po zdravlje ljudi. Površina delovanja: do 3000 m2 (u zavisnosti od konfiguracije zemljišta). Napajanje: baterijsko...
Rasterivač krtica
2990 din
Green Protect NeoTec rasterivač štetočina XJ-92 istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, paukova, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija, zmija ...
Green Protect Rasterivač Štetočina
2550 din
Mreža se koristi za sprečavanje prilaza pticama različitim objektima. Uspešno se može koristiti u bašti, voćnjaku, terasama, gradjevinskim objektima...
Mreža za zaštitu od ptica
649 din
Sistem koristi kombinaciju ultrazvučnih signala i elektromagnetnih pulseva da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za miševe i pacove, zbog čega izbegavaju da se zadržavaju ili nastanjuju mesto delovanja uređaja.
Rasterivač Miševa
4790 din
Rasterivač krtica emituje niskofrekventne zvučne talase koji uznemiravaju kopajuće glodare pritom ih otera sa područja delovanja
Rasterivač i zaštita od krtica
3590 din
Koristi kombinaciju duplih ultrazvučnih signala da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za gmižajuće insekte, zbog čega oni napuštaju mesto delovanja uređaja.
Zaštita od paukova - rasterivač
1999 din
Profesionalni uređaj za uništavanje letećih insekata koji privlači insekte i uništava ih naponom od 5000V. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 850m².
Lampa Protiv Insekata
28293 din
Profesionalna zamka za insekte MO-EL Butterfly proizvedena u skladu sa zahtevima HACCP sistema za mesta gde upotreba hemijskih sredstava protiv insekata nije dozvoljena. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 320m².
Lampa Protiv Insekata
23082 din
Otarasite se komaraca i drugih dosadnih insekata! Geko zamka privlači insekte uništava ih naponom od 5000V. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 320m².
Lampa Protiv Insekata
17715 din
Otarasite se komaraca i drugih dosadnih insekata! Efikasna zamka za insekte sa ventilatorom i UV-A cevi. Privlači, uništava i skuplja insekte u ugrađeni rezervoar. U skladu je sa HACCP standardima. Za prostore do 100m².
Lampa Protiv Insekata
9534 din
Otarasite se komaraca i drugih dosadnih inskata! Geko zamka privlači insekte i unutrašnjom visokonaponskom elektrodom ih uništava. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 50m².
Lampa Protiv Insekata
7222 din
Jednostavan način za eliminisanje letećih insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren. Pristupačna lampa koja privlači i uništava insekte. Pokriva prostor od 80 m2.
Lampa Protiv Insekata
6999 din
Efikasan rasterivač pasa, mačaka i divljih životinja koristi tehnologiju visokofrekventnog zvuka i senzora pokreta, domet 25m2
Rasterivač pasa mačaka i sitne divljači
6599 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju. Lampa pokriva prostor do 130m2.
Lampa Za Insekte
5299 din
Češalj za uspešno otklanjanje vaški iz kose.
Medisana Češalj za vaške
4980 din
Sistem koristi kombinaciju ultrazvučnih signala i elektromagnetnih pulseva da uznemiri i stvori nepodnošljive uslove za miševe i pacove, zbog čega izbegavaju da se zadržavaju ili nastanjuju mesto delovanja uređaja.
Rasterivač Miševa
4290 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju. Lampa pokriva prostor do 80m2.
Lampa Za Insekte
3999 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa koja emituje specijalnu UV-A svetlost i privlači insekte, dok ih visokonaponska rešetka automatski uništava. Lampa pokriva prostor od 50-80m2.
Lampa Za Insekte
3290 din
Lampa emituje specijalnu UV-A svetlost koja privlači insekte, dok ih ventilator jačine 2W uvlači pravo na visokonaponsku rešetku i automatski uništava. Pokriva prostor od 40m2.
Lampa Za Insekte
2790 din
Neka se miševi drže podalje od Vašeg doma! Sistem emituje ultrazvuke sa različitim i prilagođenim frekventnim opsegom. Napredna tehnologija zvučnika pokriva otvoreni unutrašnji prostor do 50 m2.
Rasterivač Miševa
2590 din
2 lampe 8W, mreža za uništavanje insekata pod naponom 1800-3500V, efikasno sredstvo bez hemikalija
Lampa protiv komaraca
2499 din
Koristi ultrazvučne signale sa adaptiranom frekvencijom da odbija ženke komaraca. Samo oplođene ženke komaraca ujedaju jer im je potrebna krv za razvoj jajašca.
Rasterivač komaraca
2239 din
BEZ HEMIKALIJA, BEZ MIRISA, BEZ SPREJEVA, BEZ OTROVA!Efikasno uništavanje letećih insekata. UV-A svetlost koju ove lampe emituju bezopasna i bezbedna po ljude i životinje!
Lampa protiv letećih insekata
2199 din
Jednostavan način za eliminisanje insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren. Pokriva prostor od 20 m2.
Aparat za uništavanje insekata
2190 din

Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.
Prikazano 1 - 24 od 29 pronađenih
  1 | 2  | napred »  
sortiraj: