posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.
nazad na:  Početak  »  Lepota i zdravlje  »  Zaštita od štetočina
Prikazano 1 - 18 od 18 pronađenih
   
sortiraj:
Ultrazvučni rasterivač krtica, nije štetan po zdravlje ljudi. Površina delovanja: do 3000 m2 (u zavisnosti od konfiguracije zemljišta). Napajanje: baterijsko...
Rasterivač krtica
2990 din
Green Protect NeoTec rasterivač štetočina XJ-92 istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, paukova, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija, zmija ...
Green Protect Rasterivač Štetočina
1690 din
Mreža se koristi za sprečavanje prilaza pticama različitim objektima. Uspešno se može koristiti u bašti, voćnjaku, terasama, gradjevinskim objektima...
Mreža za zaštitu od ptica
649 din
Profesionalni uređaj za uništavanje letećih insekata koji privlači insekte i uništava ih naponom od 5000V. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 850m².
Lampa Protiv Insekata
28293 din
Profesionalna zamka za insekte MO-EL Butterfly proizvedena u skladu sa zahtevima HACCP sistema za mesta gde upotreba hemijskih sredstava protiv insekata nije dozvoljena. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 320m².
Lampa Protiv Insekata
23082 din
Otarasite se komaraca i drugih dosadnih insekata! Geko zamka privlači insekte uništava ih naponom od 5000V. Ova lampa je dovoljna za prostor površine do 320m².
Lampa Protiv Insekata
17715 din
Efikasan rasterivač pasa, mačaka i divljih životinja koristi tehnologiju visokofrekventnog zvuka i senzora pokreta, domet 25m2
Rasterivač pasa mačaka i sitne divljači
9599 din
Otarasite se komaraca i drugih dosadnih insekata! Efikasna zamka za insekte sa ventilatorom i UV-A cevi. Privlači, uništava i skuplja insekte u ugrađeni rezervoar. U skladu je sa HACCP standardima. Za prostore do 100m².
Lampa Protiv Insekata
9534 din
Jednostavan način za eliminisanje letećih insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren. Pristupačna lampa koja privlači i uništava insekte. Pokriva prostor od 80 m2.
Lampa Protiv Insekata
6999 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju. Lampa pokriva prostor do 130m2.
Lampa Za Insekte
5299 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa sa dve UV-A sijalice koje emituju specijalnu svetlost i tako privlače insekte, a zatim ih uništavaju. Lampa pokriva prostor do 80m2.
Lampa Za Insekte
3999 din
Elegantno dizajnirana i veoma praktična lampa koja emituje specijalnu UV-A svetlost i privlači insekte, dok ih visokonaponska rešetka automatski uništava. Lampa pokriva prostor od 50-80m2.
Lampa Za Insekte
3290 din
Koristi ultrazvučne signale sa adaptiranom frekvencijom da odbija ženke komaraca. Samo oplođene ženke komaraca ujedaju jer im je potrebna krv za razvoj jajašca.
Rasterivač komaraca
2490 din
BEZ HEMIKALIJA, BEZ MIRISA, BEZ SPREJEVA, BEZ OTROVA!Efikasno uništavanje letećih insekata. UV-A svetlost koju ove lampe emituju bezopasna i bezbedna po ljude i životinje!
Lampa protiv letećih insekata
2199 din
Jednostavan način za eliminisanje insekata na terasama, u sobi ili na prozoru dok je otvoren. Pokriva prostor od 20 m2.
Aparat za uništavanje insekata
1999 din
Jednostavan način za eliminisanje insekata u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Pokriva prostor od 30m2. Svetlost lampe privlači leteće insekte koji bivaju uništeni strujnim udarom unutar lampe.
Lampa Za Insekte
1699 din
Otarasite se glodara, mrava i drugih dosadnih buba! Ovaj kompaktan aparat može da radi i na baterije, što ga čini pogodnim za korišćenje na mestima gde nema električne energije.
Rasterivač Glodara i Insekata
1590 din
Efikasno uništava grinje i smanjuje njihovo ponovno pojavljivanje. Sprej predstavlja vodeni rastvor protivparazitne supstance koji nije štetan za ljude i domaće životinje. Jedan tretman je efikasan i do 6-7 meseci!
Sprej Protiv Grinja
999 din

Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.
Prikazano 1 - 18 od 18 pronađenih
   
sortiraj: