posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.
nazad na:  Početak  »  Dečije igračke, lutke i igračke za bebe  »  Kreativne-Napravi sam-igračke
Prikazano 1 - 24 od 49 pronađenih
  1 | 2 | 3  | napred »  
sortiraj:
Drevni Egipat je pun misterija koje čekaju da budu otkrivene... Pronađi mumiju faraona, oboji masku, postavi piramide i stvori svet kakav je nekada postojao... U setu je i seme akacije, nekada svete biljke, koju možeš da posadiš.
Clementoni Stari Egipat
2399 din
Fantastična lampa u obliku cveta koja menja boje. Napuni je raznobojnim kuglicama iz pakovanja, uključi i ulepšaj atmosferu u svojoj sobi.
Orbeez Cvet
3690 din
Knjiga-torbica sa četiri zvezdane princeze, 26 crteža koje treba dovršiti, 12 tabli s materijalima i 200 nalepnica za ulepšavanje crteža. Uz knjigu se dobija i ogrlica za princezu.
Ja sam zvezdana princeza
940 din
Knjiga-torbica sa četiri snežne princeze, 26 crteža koje treba dovršiti, 12 tabli s materijalima i 270 nalepnica za ulepšavanje crteža. Uz knjigu se dobija i ogrlica za princezu.
Ja sam snežna princeza
940 din
Knjiga-torbica sa četiri princeze leptirice, 26 crteža koje treba dovršiti, 12 tabli s materijalima i 330 nalepnica za ulepšavanje crteža. Uz knjigu se dobija i ogrlica za princezu.
Ja sam princeza leptirica
940 din
Knjiga-torbica sa četiri cvetne princeze, 26 crteža koje treba dovršiti, 12 tabli s materijalima i 250 nalepnica za ulepšavanje crteža. Uz knjigu se dobija i ogrlica za princezu.
Ja sam cvetna princeza
940 din
Kvalifikacione utakmice, putovanja i kondicione pripreme, četvrfinalne i polufinalne utakmice, veliko finale. Sve to možete sami napraviti pomoću više od 555 nalepnica!
555 nalepnica - Fudbal
606 din
Iskoristite više od 555 nalepnica i sami smestite životinje tamo gde im je mesto. Upoznajte se sa svim vrstama životinja: od domaćih i divljih, preko pustinjskih i morskih, pa sve do polarnih i afričkih.
555 nalepnica - Životinje
606 din
Uz više od 555 nalepnica svaka stranica ove knjige biće zabavan izazov! Zabavljajte se lepeći nalepnice i oživite gusarsku lađu od potpalublja, u kojem se spava, pa sve do osmatračnice visoko na jarbolu.
555 nalepnica - Gusari
606 din
Veoma lep set kockica sa slovima i perlica različitih oblika i boja od kojih će dete moći da napravi unikatan nakit - ogrlice, narukvice... Igračka je izrađena od drveta.
Woodyland Nakit
2590 din
Disney radionica za pravljenje nakita sa čak 30 dodataka! Poznato je da su patuljci iz bajke o Snežani radili u rudniku zlata. Da li si znala da su od tog zlata pravili najlepši nakit u svojoj tajnoj radionici?
Simba Radionica Nakita
2490 din
Postani najspretniji u pravljenju osvežavajućih i zdravih voćnih šejkova! Imaš čudesni šejker, još čudesnije voće, maštu i volju - tvojim šejkovima niko neće moći da odoli! Uzrast: 3+.
Play-doh Šejker
2399 din
Clementoni set za simulaciju erupcije vulkana i razumevanje reakcija koje se dešavaju prilikom te prirodne pojave.
Clementoni Vulkan
1799 din
Sjajan komplet koji će ti pomoći da svoju kreativnost iskažeš kroz pravljenje filma. Napravi svoje figure koje se pokreću, slikaj kadrove i napravi film koji ćeš postaviti na internet ili svoj telefon.
Set Za Modeliranje I Animaciju
1599 din
Želiš li da postaneš pirat? Ovaj set sadrži sve što ti je potrebno: maramu, povez, mapu blaga, vrećicu sa zlatom, kompas... Idealan komlet za maskenbale!
Woodyland Piratski Set
1599 din
Želiš li da postaneš doktor? Ovaj set sadrži sve što ti je potrebno: kapa, stetoskop, špric, toplomer... Idealan komplet za maskenbale!
Woodyland Doktor
1599 din
Napravi svoju botaničku baštu. Otkrij kako seme klija i prati rast biljke pomoću lupe. Upoznaj tajne prirode. Set sadrži sve elemente za pravljenje bašte i ilustrovano uputstvo.
Clementoni Botanička Bašta
1490 din
Napravi lep, unikatan nakit od prirodnih materijala. Set sadrži sve elemente za pravljenje i oblikovanje nakita, trakice i druge elemente za ukrašavanje, kao i ilustrovano uputstvo.
Clementoni Nakit Od Gline
1490 din
4 različite drvenih vrste perlica + perlice u obliku srca + struna za nizanje! Rezultat je ogrlica, narukvica, ukras kojim ćete se i dete i vi ponositi! Uzrast: 4+.
WoodyLand Perle sa srcima
1489 din
Od 5 raznobojnih delova napraviš helihopter i gledaš kako lagano klizi, okreće elise i vrti se u krug.
Tomy Helihopter Na Sklapanje
1459 din
Dečiji komplet za pravljenje nakita sa morskim motivima koji podstiče stvaralaštvo, razvoj mašte, samopouzdanja i motorike pokreta.
Set Za Pravljenje Nakita
1390 din
Napravi lepe, unikatne ukrase od prirodnih materijala. Set sadrži sve elemente za pravljenje i oblikovanje ukrasa, kao i ilustrovano uputstvo. Odličan način da dete provede slobodno vreme.
Clementoni Ukrasi
1349 din
Edukativni set inspirisan prirodom, namenjen najmlađima. Napravi svoj ram za sliku koristeći prirodne materijale iz ovog seta. Svaki ram biće jedinstven zahvaljujući tvojoj kreativnosti i maašti.
Clementoni Ram Za Sliku
1349 din
Predivan set perlica različitih oblika i boja od kojih će dete moći da napravi unikatan nakit - ogrlice, narukvice... Igračka je izrađena od drveta.
Woodyland Nakit
1339 din

Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.
Prikazano 1 - 24 od 49 pronađenih
  1 | 2 | 3  | napred »  
sortiraj: