posetilac: neregistrovan. Da biste se registrovali kliknite ovde
  traži   korpa   načini plaćanja   korisnička strana   pomoć   login
korpa
vaša korpa je trenutno prazna.
nazad na:  Početak  »  Kuhinjski i kućni aparati  »  Aparati za kafu
Prikazano 1 - 17 od 17 pronađenih
   
sortiraj:
Uživajte u superiornom kvalitetu ukusa Vaše gomiljenog napitka uz novi Krups aparat za pripremu Espresso kafe.
Krups Espresso Aparat
30640 din
Aparat za espresso sa novom mlaznicom za savršenu penu! Uživajte u superiornom kvalitetu ukusa Vašeg omiljenog napitka.
Krups Espresso Aparat
26690 din
Profesionalni mlin za mlevenje kafe sa mogućnošću doziranja krupnoće mlevenja u 17 različitih varijanti. Aparat je izrađen od visokokvalitetne plastike i brušenog nerđajućeg čelika.
Krups GVX2 - Aparat Za Mlevenje Kafe
7999 din
Odličan aparat za sve ljubitelje ukusa filter kafe. Kapacitet aparata je 10-15 šoljica kafe. Veoma je jednostavan za upotrebu i održavanje, brz i efikasan.
Tefal Aparat Za Kafu
6399 din
Brz i efikasan aparat za pripremanje filter kafe. Posuda zapremine 1.5 litara omogućava pripremu 12 do 14 šoljica omiljenog toplog napitka.
Aparat Za Kafu
4490 din
Napravite savršeni espresso svakog dana pomoću Krups XP5280 aparata za espresso. Jednostavan za korišćenje. Brzo i lako se čisti. Mogućnost programiranja funkcija.
Krups aparat za espresso
36999 din
Volite dobru kafu, a nemate mesta za odgovarajući aparat kojim je možete napraviti? Nema problema, imamo rešenje za Vas. Nescafé® Dolce Gusto® Circolo je idealan uređaj za Vas.
Nescafé® Dolce Gusto®
19999 din
Volite dobru kafu, a nemate mesta za odgovarajući aparat kojim je možete napraviti? Nema problema, imamo rešenje za Vas. Nescafé® Dolce Gusto® Circolo je idealan uređaj za Vas. Radi sve što i njegova velika braća ali ne zauzima mnogo prostora.
Dolce Gusto® Circolo
18790 din
Kompaktan i praktičan aparat za kafu snage 1000W, čiji je kapacitet 1.1 litara ili 8 šoljica. Ima i termos koji održava temperaturu i aromu Vaše omiljene kafe.
Severin Aparat Za Kafu
9629 din
Savršen aparat za ljubitelje filter kafe. Snaga ovog aparata je 1100W. Ima podlogu koja održava temperaturu kafe u posudi. Zapremina staklenog bokala za kafu je 1,5 litara.
Kenwood Aparat Za Kafu
7690 din
Moka 6 White je aparat renomiranog proizvođača kuhinjske opreme Bialetti, namenjen za pripremu autentične italijanske kafe. Zapremina aparata je 300ml, dovoljna za pripremu šest šoljica kafe.
Bialetti Aparat Za Kafu
6390 din
Bialetti Dama je aparat renomiranog proizvođača kuhinjske opreme Bialetti, namenjen za pripremu autentične italijanske kafe. Zapremina aparata je dovoljna za pripremu tri šoljice kafe.
Aparat Za Kafu
5999 din
Fiammetta Azzurro je jedinstven i kvalitetan aparat namenjen za pripremu autentične italijanske kafe. Zapremina aparata je dovoljna za pripremu tri šoljice kafe odjednom.
Bialetti Aparat Za Kafu
4990 din
Fiammetta Fuchsia je jedinstven i kvalitetan aparat namenjen za pripremu autentične italijanske kafe. Zapremina aparata je dovoljna za pripremu tri šoljice kafe odjednom.
Bialetti Aparat Za Kafu
4990 din
Fiammetta Rossa je jedinstven i kvalitetan aparat namenjen za pripremu autentične italijanske kafe. Zapremina aparata je dovoljna za pripremu tri šoljice kafe odjednom.
Bialetti Aparat Za Kafu
4990 din
Dobra kafa na jednostavan način. Možete primiti 4 do 6 šoljica. Kompaktan dizajn. Uživajte u dobroj kafi uz pouzdan aparat za kafu privlačnog i kompaktnog dizajna koji omogućava lako pripremanje.
Philips Aparat za Kafu
4730 din
French Press je jedinstven i kvalitetan aparat renomiranog proizvođača kuhinjske opreme Bialetti, namenjen za pripremu filter kafe.
Bialetti Aparat Za Kafu
3990 din

Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplaćuju.
Prikazano 1 - 17 od 17 pronađenih
   
sortiraj: